کاردرمانی و ام آر آی كودک ١٦ ماهه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 230 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. دختر ١٦ماهه ای دارم كه در هفته ٣٧ بارداری به دنيا اومد به دكتر نورولوژی مراجعه كردم كه بعد از معاينه دكتر ١٠ جلسه كاردرمانی و همچنين برای اطمينان بيشتر MRI بدون كنتر است و با بيهوشی تجويز كردن من برای انجام بيهوشی خيلی نگرانم و ميترسم از انجام اين كار ، ميشه لطفا در موردش توضيحاتی رو بفرمايين و اينكه جلسات كاردرمانی به چه صورت و چند ساعته است؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٣ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

درود و سلام

وقت خوش

دوست ارجمند، اول اینکه در نظر داشته باشید که حتما برای تشخیص گذاری دقیق و پیشنهاد مداخلات درمانی به هنگام این کار لازم بوده است که پزشک تان آنرا درخواست نموده است، دوم اینکه انجام MRI به خودی خود از جمله ی بدون ضررترین اقدام های تشخیصی پاراکلینیکی است که تصویری که از مغز کودک تان به شما ارائه می نماید حاصل یک بررسی و عملیات محاسباتی از میدانهای مغناطیسی پیرامون مغز کودک است و نه اینکه به مغز و جمجمه ی کودک اشعه ایکس و ... تابانده شود بنابراین زیان محتمل و احتمالی برای ایشان وجود نخواهد داشت.

اما در مورد اینکه مشکل کودکتان چه بوده است و چه علائمی دارد و برای چه اصلا به کاردرمانی و مداخلات کاردرمانی توصیه شده است، هیچ مطلبی را نفرموده اید؛  بنابراین انصاف بفرمایید که من نمیدانم مبنا و پایه ی کاردرمانی دختر خانم شما چه حیطه ای خواهد بود تا بتوانم در مورد تعداد جلسات لازم تمرینات کاردرمانی ایشان نظر بدهم.

فقط به عنوان یک دوست به شما تاکید می کنم که حتما و حتما و حتما به انجام پوزیشنها و وضعیتهای درمانی و مداخلاتی در کاردرمانی ایشان در منزل و در هنگام بردن به کلینیکها و ... توجه بسیار بسیار ویژه و خاص داشته باشید و تمریناتی را که کاردرمانگر(ارگوتراپیست) محترم تان جهت انجام در منزل به شما پیشنهاد خواهند نمود بسیار جدی بگیرید و حداقل دو بار در روز آنها را انجام دهید.

‏با سپاس فراوان از پرسش ارزشمندتان *  سربلند باشید.

تجربه شما

عزیزم مشکل فرزندت چیه؟ پسر من تاخیر تکاملیه....هم ام آر آی داده..و هم نوار مغز...ام آر آی یه بیهوشی خیلی کوتاه انجام میدن....ولی عوضش خیالت راحت میشه..پسر من کاردرمانی میره.....اگه سوالی داری ازم بپرس خوش حال میشم راهنماییت کنم.