سلام خسته نباشید من یه پسر 20 ماهه دارم که الان وزنش 11 کیلوه بی نهایت بد غذاست و همیشه باید دنبالش میرفتم غذا دهنش میزاشتم همه میگفتن کارت اشنتباست. یه مدت بهش غذا ندادم مثلا صبح ساعت 10 بیدار میشه البته قبلش نیم ساعت شیر خودمو خرده دیگه لب به هیچی نمیزنه من بهش چیزی نمیدم تا ساعت 2 بعداز ظهر که حسابی گشنش بشه اما ادن موقع هم همش گریه میکنه که غذا نمیخورم ممه بده هر چی غذا دهنش میزارم تف میکنه وممه میخواد چیکارش کنم بازم بزارمش گرسنه بمونه راهکارتون چیه ممنون از لطفتون
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی گرسنه نگه داشتن کودک تا حدی خوبه ولی نه اینکه مدتش خیلی طولانی باشه بهتره شیر رو کنترل کنید و شیر شب ندید به خصوص قبل صبحانه