اصرار همسرم برای مصرف سیگار

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 295 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشید. سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید. من 20 ساله و همسرم 24 ساله هستند دوساله که ازدواج کردیم. همسر من در خانواده ای بزرگ شده که اطرافش همه مردها حتی زنها قلیون میکشیدن و از بچگی عادت به کشیدن قلیون داره. و یه زمانی از زندگیش هم سیگار میکشید ولی نه همیشه گاهی اوقات. یه مدتی هست که گیر داده که باید سیگار بکشم چون الان جایی زندگی میکنیم که نمیتونه قلیون بکشه میگه باید سیگار بکشم اینم بگم که معتاد نیست چون چندماه دیر به دیر قلیون میکشید و سیگار هم نمیکشید و مشکلی نداشت ولی هر وقت که میگه میخوام سیگار بکشم من میگم دوست ندارم میگه باشه و نمیکشه اما بدجور گیر داده که باید بکشم منو آزاد بزار من واقعا نمیدونم چه رفتاری داشته باشم میترسم قبول کنم و ازاد بزارم همیشگی بشه اگر هم بگم نه ازم دور بشه از طرفی دوست ندارم حتی قلیون بکشه اما نمیتونم چیزی بگم چون سریع عصبی میشه در این مورد. لطفا منو راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
ممنون از اینکه مارو انتخاب کردید
دوست عزیز درمورد اینکه همسر شما میخواد سیگار بکشه وشما مخالف هستید میتوانید بدون حالت دفاعی وناخوشایند درمورد این موضوع صحبت کنید وافکار خودتون رو به همسرتون بگویید .
باهم مذاکره کنید نه مجادله
ازهمسرتون هم بخواهید راه حل هایی که به ذهنشون میرسه رو مطرح کنند تا باکمک هم به توافق برسید .
پایدار باشید 🌹🍃🌹

تجربه شما

سلام. سوال تون جالب بود. همسر منم همچین درخواستی داره و منم مخالفم

نمیدونم چه کنم؟

@mojezeh

من خیلی آروم و منطقی بهش میگم که دوست ندارم ولی باز با اینکه نمیکشه اما حرفشو میزنه واقعا نمیفمم چرا!