سلام. همسرم آقایی ۳۴ ساله هستند که در تاریخ ۱۲ تیر عمل دوم نقرسی داشتن با مصرف کلشی سین و ملوکسیکام ۷.۵ بهتر شدن اما هنوزم کمی تورم مانده آیا طبیعیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت مرد شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

بله تا حدودی طبيعيه ولی نبايد زياد پاها در حالت آويزان باشد

بهتر است چندبار در طی روز يک بالشت زير ساق پا بالاتر از سطح قلب قرار گيرد و حركت رفت و برگشتی مچ پا انجام شود تا برگشت خون به قلب بيشتر شود و تورم اندام كمتر شود

در ضمن برخی تكنيک ها و مداليته های فيزيوتراپی روند بهبوديی را تسريع ميكند.