انجام آزمایش سل فری

سلام . من هفته پانزده بارداری هستم و غربالگری اولم با آزمایش رو انجام دادم ان تی من 2/7 بود و جواب آزمایش متوسط و اینکه دکترم گفت توو جواب آزمایش نوشته نیاز به آزمایش سل فری نیست این یعنی چی؟

و سوال دومم اینه من خواهرم عقب افتاده ذهنی هست تو آزمایش اولم فراموش کردم بگم گفتنم تو جواب آزمایش تاثیر داشت ممنون از اینکه جواب منو بدید

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زايمان

با سلام

اگه مشكلی در خانواده داريد شايد بهتر باشد آزمايش NIFTيا Cell free DNA انجام دهيد