شیطنت زیاد در کودک ٧ ساله

سلام.خانم بهادری عزیز در ادامه سوال قبلیم . فرزندم نقص توجه و تمرکز داره. روانشناس کودک گفت دارو نیاز نداره . روان پزشک ولی دارو داد گفت دارو بخوره که من دارو ندادم!

الان عاقبت فرزند من چی میشه! با این وضع چند سال باید دنبالش باشم واسه درس خوندش و ...

اصلا چی کار کنم! کلی بازی درمانی و .... بردم

از قبل بهتره البته ها ولی بازم همون طوری که بهتون گفتم!

برای سال آینده مدرسه توصیه تون به من چی هست؟!

پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام

وقتی روانپزشک تشخیص مصرف دارو میده شما نباید خودتون تصمیم بگیرید که دارو مصرف نکنه

بچه شما انجام ندادن تکلیف دست خودش نیست بلکه به خاطر نقص توجه و تمرکزش هست . و بازی درمانی هیچ کمکی به شما نمیکند چون خط اول درمان مصرف دارو هست مثل این میمونه که فردی سرطان داشته باشه و شیمی درمانی نشه بگه با آب درمانی و یوگا خوب میشم

صادقانه بگم اگر فرزندتان دارو مصرف نکند هم در آینده ترک تحصیل خواهد کرد هم موفق نخواهد بود و دردسرهای زیای براتون درست میکنه

تصمیم با خودتونه