اقدام نکردن همسر برای آشتی

سلام خسته نباشید. من ۲۰ سال سن دارم و شوهرم۳۰ سال، چهار ساله ازدواج کردیم، توی این چهار سال ما هر دفعه دعوا داشتیم قهر میکردیم همیشه من باید میرفتم سراغه شوهرم تا آشتی کنیم اون هیچ وقت پا پیش نمیزاره، هیچ وقت ناز منو نمیکشه من باید ناز اونو بکشیم چیکار کنم تا اونم پا پیش بزاره ناز منو بکشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

در درجه اول باید علت دعوا هاتون رو پیدا کنید و سعی کنید مشکل رو حل کنید، تا از تعداد و کیفیت دعوا های شما کاسته شود.

در مورد ناز نکشیدن ایشون هم باید گفت که هر کسی یه شخصیتی داره و تو شخصیت برخی از آقایون این چنین چیز هایی وجود نداره که البته میشود این خصیصه رو در ایشون ایجاد کرد. در برابر این موضوع رفتار شما رو هم باید در نظر گرفت ، در رفتار خودتان دقیق بشید ببینید چطور برخورد هایی دارید که باعث میشه ایشون سمت شما نیان، مثلا شاید در موقعی که بحث و جدل میکنید توهین های شدیدی میکنید یا حرف های نامناسبی در مورد خانواده ایشون میگوید احتمالا یک موضوعی وجود دارد که از تمایل ایشون برای آشتی کم میکنه

اما احتمال بیشتری که وجود دارد این هست که از اول شما پیش قدم شده آید و ایشون به این مساله عادت کردند