وزن کم نوزاد 65 روزه

سلام. دخترم 65 روزشه و وزنش 4600 هست بهداشت گفت وزنش کمه. وزن تولد 2950 بوده

من از خدامه دخترم شیر بخوره اما خیلی کوتاه هست زمان خوردنش مثلا فوقش 10 تا 15 دقیقه ولی تند تند میخوره مثلا دوساعت یکبار یا حتی زودتر البته بجز شبها که 1 تا 6-7 صبح خوابه

چیکار کنم انگار گشنش نمیشه گریه ام نمیکنه که بگم سیر نمیشه ....کمک کنید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

زمان شیرخوردن هر کودک در هر وعده میتونه متفاوت باشه...از 15 دقیقه تا 40 دقیقه متغیر هست..بنابراین این موضوع نبایستی نگرانتون بکنه..وزن کودکتون هم با توجه به وزن تولد کودکتون مناسب هست