سلام.  من پارسال خرداد ماه زگیل تناسلی گرفتم. دهانه واژنم گرفته بود که با محلول که دکتر داد خوب شد و از بین رفتن. بعد از خوب شدنم دوبار تست پاپ اسمیر دادم که دهانه رحمم نگرفته بود. یک بارم تست از نظر hpv دادم که بازم دهانه رحمم نگرفته بود. میخواستم بپرسم این آزمایشها برای زگیل تناسلی درست بود که انجام دادم یا باید آزمایش دیگه ای انجام بدم.؟

در ضمن من قراره برای بار دوم باردار بشم میخواستم بدونم قبلش باید چه آزمایشی بدم که مطمئن بشم زگیل تناسلی ندارم. واکسن رو باید بزنم یا دیگه لازم نیست.

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام واكسن اگر بخواهيد بزنيد شش ماه طول می كشد و بايد برای بارداری صبر كنيد تست اچ پی وی هم قبل بارداری انجام دهيد