تاخیر در پریود در شیردهی

سلام من پسرم یک و ساله نیمشه ماه پیش برای اولین بار پریود شدم ولی این ماه خبری نیست من جلوگیری طبیعی داشتم خیلی میترسم باز باردار بشم به نظر شما به خاطر شیردهی نامنظم شده که این ماه نشدم چون من قبل بارداری منظم بودم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز در دوران شیردهی به علت تغییرات هورمونی نظم پریودی خانمهای شیرده به هم می ریزد و این مسئله طبیعی است وجای نگرانی وجود ندارد با توجه به اینکه جلوگیری داشته اید احتمال بارداری ضعیف است موفق باشید