عدم توجه همسر به نیاز جنسی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 313 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من خانمی ٢۴ ساله و همسرم ٢٩ ساله هستن مدت چهار ساله که ازدواج کردم از همان ابتدا همسرم به رابطه جنسی بی توجه بود و میل چندانی نداشت و این در صورتیه که من خیلی به ظاهر و لباسام رسیدگی میکنم و رابطه های ما خیلی دیر به دیر بود و دیگه اینکه همسرم زود انزالی دارن و موقع رابطه بعد از دو دقیقه ارضا میشن و این در صورتیه که من حتی هنوز آماده رابطه نشدم اصلا پیش نوازی نمیکنن و بلد نیستن که باید چکار کنن بارها با زبان بی زبانی و حتی مستقیم بهشون گفتم که روی چه نقاطی حساس هستم و چگونه من رو راضی کنن اما ایشون بدن منو گاز دردناک میگیرن و من بدجور زده میشم بارها ازشون خواستم این کارو نکنن و برای رابطه یکم وقت بذارن اما اهمیت نمیدن و با یه بوسه از لب و گاز گرفتن دردناک بدنم کار خودشون رو میکنن و بعد از دو دقیقه تمام .... رابطه ما خیلی دیر به دیره یعنی در ماه شاید دوبار یا یک بار و این برای من که گرم هستم خیلی اذیت کننده است و گاهی اوقات مجبور به خود ارضایی میشم بارها بهشون گفتم بریم پیش مشاوره و در این باره صحبت کنیم اما زیر بار نمیرن چیکار کنم دیگه دارم خسته میشم و از زندگی دلزده ام

اطلاعات تکمیلی

سن ٢۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
در خصوص شرح حال ارسالی شما سه نکته مهم ولی کاملا قابل حل وجود دارد که در صورت مراجعه به اتفاق هم به یک روانپزشک زوج درمانگر قابل درمان خواهد بود :

۱- اختلال زود انزالی همسر : با آموزش تکنیک ها و پوزیشن های خاص و نیز تجویز مختصری دارو قابل درمان است .

۲- کم‌ میلی جنسی همسر : این مورد می تواند ثانویه و مشروط به زود انزالی باشد و یا این که همسر شما اساسا کم میل باشد که در آن صورت با بالا بردن میل جنسی مشکل قبل رفع است .

۳- عدم توجه به پیش نوازی قبل از شروع زناشویی : این مورد نیازمند آموزش است البته نه از سوی شما بلکه از سوی یک درمانگر که اطلاعات کافی و مهارت لازم در ارائه صحیح این اطلاعات را داشته و از سوی همسر شما به واسطه برقراری راپورت درمانی مناسب و داشتن اتوریتی قابل پذیرش باشد .
حتما با همسر خود صحبت و او را متقاعد نمایید به یک زوج درمانگر مراجعه فرمایید .

تجربه شما

سلام

خط قرمز شما باید گناه باشه ایشون اگر نمیتونن شما رو ارضا کنن باید طلاق بدن وگرنه خودشونم در گناه خودارضایی شما قطعا شریک هستند...