مسافرت رفتن به جای مراسم عروسی

سلام دوسال هست که عقد کردیم مادر شوهرم دعوا بدی با شوهرم کرد و با هم قهر هستن شوهرم مهمان زیادی نداره من دلم میخواست عروسی داشته باشم ولی قبول کردم به مسافرت بریم کار دستی کردم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خونه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
اگر با رضایت هر دو شما این تصمیم گرفته شده و همچنین خانواده شما هم راضی به این امر هستند مشکلی نیست
اما به طور کلی شما حق برگزاری مراسم رو دارید و تحقیقاتی که در این مورد انجام شده نشان دهنده این هست که زنانی که مراسم رسمی برای ازدواج ترتیب نداره اند در آینده رضایت زناشویی و خرسندی کمتری را نسبت به زنانی که ازدواجشان با برگزاری جشن بوده داشته اند، بهتر هست بیشتر روی تصمیم گیری زمان صرف کنید