سلام

 خسته نباشید. در بستگان ما یه پسر ۲۲ ساله ست که خیلی خانوادشو اڌیت میکنه بشدت پرخاشگره پدر و مادرخودش رو میزنه خیلی فحش میده همه وسایل خونه رو شکسته فرش رخت خواب هر چی هست رو سوزونده و بشدت هم اهل ولخرجیه . مدام درخواست داره با اینکه خانواده از نظر وضع مالی درسطح پایینی هستن ولی بیشتر نیازهاش رو فراهم کردن با اینکه نیازهاش فراهم میشه مثل لپ تاپ گوشی چندفعه گوشی لمسی خریدن که شکونده مدام باید لباس بخره. اما بعد یک ساعت دوباره پرخاشگریش شروع میشه مادرشو بشدت کتک میزنه که الان مادر از ترس جونش در خانه بستگانه . به گفته مادرش از ۱۴سالگی ۷ ماه قرص اعصاب و روان مصرف میکرده .۱۷روزم در بیمارستان بستری بوده بعد از اون هم به مدت ۲سال قرص اعصاب و روان مصرف میکرده . بهش شوک الکتریکی دادن بعد از مصرف یکسری از قرص ها ورم کرد که بچه های مدرسه مسخره اش میکردن دیگه داروهاش رو نخورده . الان دیگه در برابر دارو پزشک و مشاوره مقاومت میکنه ،خانواده امنیت جانی ندارن . الان قلیونم مصرف میکنه، این بچه اولین بار تو چهارده سالگی از مامانش درخواست دو تومن پول میکنه (دو هزار تومن) مادر نداره شروع میکنه با سنگ کل شیشه هارو میشکونه الان یازده ساله که اینا در عذابن

اینا باید چکار کنن بنظرتون این پسر مشکلش چیه راه حل چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

کاملا قابل درکه که این خانواده شرایط بدی‌ رو می‌گذرونند، متاسفانه مواردی که مطرح کردید از شکل طبیعی خارجه، آرام سازی، تغییر خودگویی های منفی، حل مشکل، ایجاد تغییر در محیط و ابراز خشم به شیوه سازگارانه از بهترین راهکارهای کنترل خشم و پرخاشگری هستند اما در مورد ایشون ابتدا قطعا باید توسط روان‌پزشک دارو درمانی بشند و به هیچ عنوان داروها بدون اجازه پزشک قطع نشه و در کنار اون حتما لازمه با مشاور هم درمان رو شروع کنند که هر دو در کنار هم می‌تونه شرایط‌ رو بهبود ببخشه،،

با آرزوی سلامتی برای شما دوست عزیز