علت تری گلیسرید پایین

1826 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید.

من به تازگی آزمایش کلی دادم که همه چیز خوب بود به جز تری گلیسرید پایینم که باعث آزمایش تری گلیسریدم رو دوباره تکرار کنم هنوز جوابش به دستم نرسيده . من یک ماه رمضان رو کامل روزه گرفتم یه مدت قبل از ماه رمضان هم روزه میگرفتم پسرمم فوق العاده به شیرم وابسته است

صبحانه که اصلا نمی‌خورم ناهارم خوبه بد نیست شامم خیلی سبک پیاده روی هم که معمولا دارم. ‌ روز آزمایش هم مدت ناشتام نزدیک به دوازده ساعت بوده . هیچ علائم خاصی ندارم فقط کمی ریزش مو دارم . بنظرتون پایین بودن تری گلیسیرید ناشی از تغذیه ام میتونه باشه ؟ یا مشکل جدی تری پیش رو دارم؟ . ممنون بابت وقتی که میذارید

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام
پایین بودن TG علامت بد و نگران کننده ای نیست و تنها نشانه اینست که روغن مصرفی شما کم است. بنابراین بهتر است اهمیتی ندهید.

تجربه شما

الان جواب رو گرفتم تری گلیسریدم سی و سه بود

ضمن اینکه مدت طولانی روغن کنجد و ذرت استفاده می‌کردم