استرس و اضطراب در جمع

سلام . من مدتی هست که توو جمع قرار میگیرم دچار استرس و اضطراب میشم طوری که اصلا نمیتونم بشینم و دلم میخواد محیط رو ترک کنم چند روز پیش تو پارک یه دوست پیدا کردم چون ایشون حرکت های ایروبیک رو بلد بودن تصمیم گرفتیم با هم ورزش کنیم ولی وقتی ضربان قلبم رفت بالا و به نفس نفس افتادم این استرس اومد سراغم و احساس کردم الان از حال میرم اینم بگم که من یه بار بعد از تست خون از حال رفتم از اون به بعد توی خیلی از شرایط ها این استرس میاد سراغم ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
ممنون از اینکه مارو انتخاب کردید
دوست عزیز بنظر میرسه این حالت شما بعداز آزمایش خون به سراغ شما آمده.
اول از هر چیزی باید بگم از حال رفتگی بعداز آزمایش خون برای خیلیها اتفاق میوفته وتنها برای شما نبوده .
شما دچار یک افکار منفی شده اید که فکر میکنید دوباره اون حالت برای شما اتفاق خواهد افتاد بهتر است  افکار مثبت را جایگزین افکار منفی کنید تا از میزان اضطراب شما کم شود و به حالتهای خودو افکار منفی خود آگاه باشید تا قبل از اینکه دچار اضطراب شوید سریعاً از افکار جایگزین استفاده کنید .
پیشنهاد دیگر بنده اینست که اعتماد بنفس اجتماعی خودرا افزایش دهید .
پایدار باشید🌹🌹🌹