سلام. من یه بچه یک ساله و ده روزه دارم یک سالگی گلودرد گرفت و یه بار بعد از شیر خوردن تو ماشین که خواستم ببرمش دکتر بالا آورد  از اون روز الان ده روزه سینه نمیگیره هرکاریش میکنم ترک کرده و شیرم میدوشم توو شیشه و دارم کمکی شیر خشک بهش میدم ولی نمیخوره شبها هم نصب شب بیدار میشه هرکاریش میکنم شیشه نمیگیره نمیخوابه و گریه میکنه با لیوان و سرنگ هم امتحان کردم با میوه سیب یا لیمو شیرین و موز سیرش میکنم لیموشیرین خیلی دوست داره تا بخوابه شب و روز ندارم تروخدا راهنمایم کنید چیکار کنم وزنش هم خیلی کمه الان 9 کیلو است

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام نیاز به بررسی دهان و حلق و مری داره و از لحاظ روانی بررسی بشه