مهد رفتن و وابستگی دختر سه ساله

با سلام. من مادری ٣٢ ساله و دانشجوی دكتری هستم يک دختر سه سال و سه ماهه دارم. تا دو و نيم سالگی پيش خودم بود و تا دوسالگی هم شير مادر خورد. من تا جايی كه تونستم بهش توجه و محبت كردم. از دو و نيم سالگی بخاطر درسم مهد كودک ميره. سه هفته اول با هم رفتيم و گريه ميكرد بعد از حدود يک ماه بهتر شد و  ساعتهای ماندن در مهدش بيشتر. الان مشكلی كه دارم اين است كه هنوز هم گاهی موقع رفتن به مهد گريه های بدجور ميكند. و در مهد وابسته به يک مربی شده. يعنی الان بخاطر سنش بايد كلاسش عوض بشه اما يكی دو روز بيشتر اونجا نمونده. هر روز كه از مهد ميومد يه چيزی با خودش می آورد. مثلا ليوان يكبار مصرف و وسايلی كه مربيش باهاشون بازی ميكرد. مربی جديدش ميگه دائم دوست داره بغل باشه و كلا كادر مهدشون ميگه لجبازيش زياده. ضمنا از مهد هم مطمينم كه كادرش خوبند. آزمايش هم به تازگی داده و دكتر گفته يه مقدار ويتامينهاش و آهنش كمه و دارو تجويز كرده كه ميدم. ميخوام بدونم آيا دختر من مشكلی داره رفتار من چطور بايد باشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٢ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک

سلام دوست عزيز ، با توجه به مسايلى كه بيان كردين به نظر ميرسه كه بهتر هستش با يک مشاور كودک صحبت كنين . به دليل اينكه بايد ريز رفتارهاى كودكتون مورد بررسى قرار بگيره و راهكارهايى كه تا حالا انجام دادين مورد ارزيابى و كارآمدى قرار بگيره تا مشاور بتونه بهتون پيشنهاداتى جهت تغيير و بهبود رفتارها بده .

موفق باشيد