سلام . من هفته ۳۷ بارداری هستم . اولین بارداریم هست . توی ۷ هفتگی عمل تورشن تخمدان انجام دادم و شکمم بخیه خورد دقیقا روی خط لباس زیر . میخواستم بدونم من میتونم زایمان طبیعی داشته باشم ؟ آخه دکتر یه بیمارستان گفت باید زایمان طبیعی کنی ولی من خیلی میترسم که بخیه هام باز بشه

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بر اساس بقیه شرایط شما، وزن جنین....نوع زایمان تعیین میشود و پزشک در این مورد تصمیم گیرنده است. محل بخیه ها ترمیم شده است نگران نباشید. با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش