افزایش مهارت تاب آوری

سلام. من خودم میدونم بعضی از رفتارهام اشتباهه و باعث میشه دیگران ازم سواستفاده کنند چون خودم نمیتونم به موقع جواب بقیه رو بدم درست جواب بدم بعدا غصه میخورم یا به شوهرم میگم و اون هم ناراحت میشه . میشه کمکم کنید چطور باید اخلاقم رو عوض کنم چطوری خودم رو تغییر بدم زودرنج نباشم

پاسخ مشاور

روان درمانگر

سلام

برای پاسخ دقیق تر بهتر بود که مدت زمان تاهل و سن شما رو میدونستم .

اینکه شما باعث بدرفتاری دیگران با خودتون میشید مربوط به اعتماد به نفس شما میشه و تمرکز روی اعتماد به نفس و توانایی های خودتون خیلی کمک کنندست .

در مورد اینکه جواب دیگران رو نمیتونید بدید ( به خیلی از موارد شناختی مربوط میشه ) البته نیاز به این موضوع نیست شما با افزایش اعتماد به خودتون جلوی رفتار نامناسب میگیرید و نیاز به جواب دادن نیست .

مهمترین نکته ای که اشاره کردید و روی همون هم باید تمرکز کنید « انتقال ندادن این موارد به همسرتون » این مورد به رابطه شما خدشه وارد میکنه ؛ شما باید بتونید با موارد بالا جلوی اون رفتارهارو بگیرید ، اگه نشد و دوباره پیش اومد این موضوع شماست و اصلا به همسرتون ارتباط نداره حتی اگه شما مورد بدرفتاری خانواده و یا دوستان همسرتون قرار گرفته باشید خودتون مسئول هستید .

تغییر خودتون هم نیاز نیست و اخلاقتون هم لطفا دست کاری نکنید ، فقط کمی بیشتر خودتون دوست داشته باشید و تمرکزتون روی تقویت مهارتهای خودتون و  بهتر شدن رابطه با همسرتون باشه .

توجه به رفتارهایی که قبل انجام دادن و شما با مرور کردن و فکر کردن بهش بعد از مدتی تازه جواب پیدا میکنید براشون غیر از آلوده کردن و ضعیف کردن ذهنتون نتیجه ای نداره و همین تضعیف موجب تکرار رفتار نامناسب میشه .

موفق باشید