درد مچ دست

سلام روز بخیر

من مچ دست چپم قبلا وقتی چیز سنگین بلند میکردم ده دقیقه درد میگرفت یا مثلا ساعت سنگین مینداختم الان دو روزه خیلی درد میکنه مچ دستم طوری که دیشب رو اصلا نتونستم از درد دستم بخوابم دردش طوری بود که مچ دست انگشتای دستم تا آرنج درد میکرد اما مچ دستم خیلی بیش‌تر درد میکرد خیلی از درد زیاد چند لحظه بی حس میشدم فقط دلم میخواست دستمو از مچ قطع کنم

نمیدونم بخاطر درد دستم  بود یا هرچی صورتم و پاهام  دستام حتی داخل دهنم اندازه نیش پشه باد کرده بود که الان دیگه هیچکدوم نیستند. الان درد دستم هست اما نسبت به دیشب بهترم . نمیدونم باید چیکار کنم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقت بخير

اين درد ميتواند ناشی از گرفتگی و آسيب عضلات ناحيه آرنجتان باشد

چون بسياری از مواقع از اين عضلات بيش از حد و يا به طور نامناسب استفاده می شود

ميتوانيد ناحيه آرنج را در آب ولرم ماساژ دهيد

از روغن های گياهی مانند سياه دانه يا روغن زيره برای ماساژ اين ناحيه و مچ استفاده كنيد

برای مدت كوتاه در طول روز آرنج و مچ را با بانداژ كشی ببنديد تا عظلات استراحت داشته باشند