نظم نداشتن در رابطه جنسی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 338 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام و خسته نباشید.

همسر من در برقراری رابطه خیلی افراط و تفریطی هست به این شکل که شاید مدتی پشت سر هم رابطه بخواد و یا شاید یه مدت طولانی رابطه ای نخواد  میخواتم بدونم این نداشتن نظم در سلامتی جنسی و روحی تاثیر بدی داره یا نه؟ اصلا باید روابط با نظم باشه موعدش یا مهم نیست؟ حالا میخوام برم دکتر زنان مشکلی برام پیش اومده میخوام یه جوری یواشکی به دکتر برسونم که اینجوریه و بهش بگه بیماریم به خاطر این وضعیته اما نه دکترم ایمیل داره نه روم میشه راه حل چیه به نظرتون. نمیخوام بفهمه اصلا که من گفتم چون گوش نمیده اگه از زبون دکتر بشنوه شاید اثر کنه روش یه راه حل بدید لطفا با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
اصولا میل جنسی و داشتن زناشویی تابع نظم و مقررات نیست و اصطلاحا گفته می شه در هر زمان که نیاز است لازم است صورت گیرد و در واقع بر اساس نیاز است و نه بر اساس برنامه و زمان بندی از پیش طراحی شده و منظم !
اگر میزان کلی رابطه زناشویی شما مطلوبه ، مشکلی نیست .

تجربه شما

با سلام مجدد و خسته نباشید. دکتر میزان کلی رابطه  مون فکر میکنم مشکل داره چون بالاخره ماهی ۱ دفعه رابطه از نظر من فکر کنم ضعیفه. چه بسا که اولا به ۶ ماه یکبار هم ختم میشد