کیست سر جنین در هفته 21 بارداری

با سلام

من هفته ۲۱ بارداری هستم و ۲۷ سالمه . غربالگری هام همه چیز نرمال بود و در غربالگری دومم  فقط دوتا کیست در سر جنین به اندازه ۹ و ۱۱ دیده شده دکترم گفت اگه توان مالی داری آزمایش سل فری بده من هم توو اون شرایط برام این هزینه بالا بود و تصمیم گرفتم سونو بدم به نظر شما چقدر احتمال خطر هست؟ فقط حدودی بهم بگید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
گاهی این کیست جذب میشود و فقط باید تحت نظر باشید در مواردی باید اقدامات تکمیلی انجام دهید‌. تشخیص کار کاملا تخصص است با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش