سلام خانم دكتر من قبلا اراده و تمركز عالی داشتم سوم دبيرستان متوجه بيماری سرطان مادربزرگم شديم و سال بعد ایشون فوت كردن از سال سوم به تدريج تمركز و اراده من كم و كم تر شد به نظرتون اين موضوع ربطی به مادر بزرگ داره؟ آخه درسته من ایشون رو دوست داشتم ولی  ادامه اين موضوع برای سه سال به نظرم غير منطقيه

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٠ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزيزم ، احتمالا دانشجو هستيد ،در مورد اينكه آيا كاهش تمركز شما با فوت مادربزرگتان مربوط است نظر موثقى ندارم زيرا به اطلاعات بيشترى در اين مورد نيازمندم ، به هر حال علت هر چه باشد شما مى توانيد با استفاده از شيوه هاى موجود براى افزايش تمركز به خودتان كمک كنيد، البته اگر دلايل بيرونى براى مشغوليت ذهنى نداشته باشيد ، اگر عدم تمركز به دليل ذهن مشغول است علت را بيابيد و آن را مديريت كنيد . موفق باشيد