بی محبتی و بی توجهی همسر

سلام همسرم چند ماهه غذای بیرون میخوره اتاقش رو از اتاق من جدا کرده بهم میگه من و تو مثل هم خونه ایم ولی برای رابطه برقرار کردن سمتم میاد دیگه بهم توجه و محبت نمیکنه خسته شدم چکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام

دوست عزيز بخاطر شرايط پيش اومده متاسفم ولی خبر خوب اينكه هنوز روابط زناشويی بين شما برقراره . زندگی زناشويی از سه عنصر تشكيل شده  كه شامل صميميت ، تعهد و ميل جنسی هست اين سه عنصر تشكيل يک مثلث رو ميدهند. هر وقت هركدوم از اين عناصر مختل بشه اين مثلث از حالت تعادل در مياد لطفا بررسی كنيد ببينيد عناصر تعهد و صميميت چرا و چگونه بين شما از بين رفته و يا كم رنگ شده . هركدوم از اين عناصر مولفه های مختلفی داره بطور مثال صميميت شامل  محبت ، احترام ، ابراز كلامی ، وقت گذاشتن برای يكديگر و.... تعهد شامل صداقت، وفاداری ، مسئوليت پذيری ،داشتن عقل معاش و.... ميل جنسی شامل وضعيت چهره، تناسب اندام، خوش پوش بودن ، سلامت جنسی ، مهارت برقراری رابطه جنسی و....ميباشد و هركدوم از اين مولفه ها تعريف خاص خودشون رو دارند شما بايد بررسی كنيد ببينيد چطور و چگونه و به چه دليل اين عناصر در زندگی زناشويی و روابط شما مختل شده اند. همچنين بايد بررسی بشه شما چه انتظاراتی از همسرتون و ايشون چه انتظاراتی از شما دارند و چقدر از اين انتظارها تو رابطه برآورده ميشه بنابراين پيشنهاد من به شما اينكه به يک مشاور يا روانشناس زوج درمانگر مراجعه كنيد و مسائل تون رو بصورت جدی و عميق پيگيری كنيد چون با مداخله نفر سوم كه متخصص می باشد مشكلات شما بدون قضاوت و كاملا بی طرفانه بررسی ميشه و بهتون درباره زندگی و مشكلات روابط زناشويی تون بينش داده می شه .موفق باشيد