داشتن خون ریزی و احتمال سقط

50 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید تقریبا ۸ ماه اقدام کردم ۲ ماه هم هست ۱۲ روز عقب انداختم این ماه بعداز ۱۲ روز کمی خونریزی داشتم بعدخونریزی داخلی بود بعد از ۲ روز بازخونریزی داشتم وبازهم داخلی شد یک هفته شد باخودم گفتم تموم میشه الان باشگاه رفتم ایروبیک و از بعدازظهرش خونریزیم شروع شد مثل روز اول پریودی احتمال بارداری و سقط وجود داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر به خون ریزی افتادید و میزان خون ریزی شما خفیف وسبک نمی باشد ومثل پریود های قبلی شما است احتمال بارداری وجود ندارد موفق باشید.

تجربه شما

خونریزیم کم و زیاد میشه با کمردرد زیاد امروزم روز ۹ هست تا کی باید منتظر بند اومدنش بشم؟

@۰۹۱۵

اگر تا دو روز آینده خون ریزی شما قطع نشد آن وقت باید به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما با انجام سونوگرافی وآزمایشات هورمونی بررسی شده و برای منظم شدن پریود شما دارو تجویز شود موفق باشید.

امروز روز ۸ هست با لکه بینی هام ولی خونریزیم کم و زیاد میشه. کمرمم خیلی درد میکنه خونریزیم کم کم میشه یهو باز زیاد میشه

نمیدونم چیکار کنم؟