سلام دوستان عزیزم،مى شه توروخدا من و راهنمایى کنید،من حدوداً ٢هفته پیش رابطه داشتم ،تقریباً یکماهه ازدواج کردم و شب عروسی رفتیم ماه عسل زمانیکه توى فرودگاه امام رسیدیم به ما خبر دادن مادر همسرم فوت کرده چند وقتى از لخاظ روحى و عصبى بهم ریختم و عروسیم شد عزا،یک هفته بعد از برگشتم از سفر حدوداً ١٤/١٥ اینطورا رابطه داشتیم م تباً و الان من قرار بوده امروز پریود بشم ولى نشدم،تمام درد و حالتهاى پریود و دارم ولى پریود نمى شم خیلى هم سر معده ام سنگینه همش تهوع دارم سرم گیج مى ره سر درد دارم کسل و خواب آلوده هستم و درد و کلافه گى پریود و دارم کاملاً ولى پریود نمى شم،دیروز رفتم آزمایش خون دادم جوابش منفى بود،آیا منمنه حواب آزمایش اشتباه باشه؟؟؟؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام استرس عاملی است که روی پریود تاثیر میگذارد به همین علت تاخیر در پریود دارید اگر جلوگیری نداشته اید میتوانید تا یک هفته دیگر صبر کنید اگر پریود نشدید تست بیبی چک بدهید