دادن کلید خانه به برادرشوهر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 333 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من به خاطر شغلم جنوب كشور كار ميكنم و همين جا يک پانسيون دولتی با امكانات زندگی دارم و با دخترم با سختی اينجا زندگی ميكنم كه بتونم زندگيم رو بچرخونم. تهران خونه ای خريدم كه وسايل زندگی خودم اونجاست و سالی يكبار برای ديدن اقوام ميريم اونجا. برادر شوهر من مجرد هست و به بهانه كار از خانوادش در اراک جدا شده و چند ماهی هست كه به تهران آمده. مدتی خونه خالش بود ولی علی الظاهر با هم نساختن و همسرم با اينكه ميدونست من مخالفم پنهانی از من كليد خونه ام رو در اختيار برادرش قرار داده و حالا اون داره اونجا زندگی ميكنه. من اتفاقی اين موضوع رو فهميدم و خيلی ناراحت شدم و حتی بحث و دعوا هم بينمون رخ داد و همسر من وقتی مخالفت و ناراحتی منو ديد هرچه دلش خواست به من و خانوادم بد و بيراه گفت... اين رو هم بگم كه همسر من بيشتر پيش من جنوب هست و گاه برای كار اراک ميره و گاهی هم تهران... الان روح و روان من به هم ريخته، نه ميتونم خوب كار كنم و نه ميتونم درس بخونم، داغونم، احساس ميكنم تبديل يه يه حمال شدم و برای همسرم كاملا بی ارزشم، برادرشوهرم هم همچنان با خيال راحت توو خونه و وسايل من داره زندگی ميكنه درحالي كه  قسط اون خونه و شارژ ساختمون و پول آب و برقش رو من دارم پرداخت ميكنم، همسرم هم كه در مقابل من گارد گرفته. من بايد چه كنم؟ لطفا راهنماييم كنيد

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٤ جنسیت زن شغل كارمند شبكه بهداشت وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام

ممنون از اینکه مارو انتخاب کردید

دوست عزیز ناراحتی شما رو از اینکه برادر همسرتون بدون حضور شما در منزل شما زندگی میکنن درک میکنم .

شما میتوانید بدون حالت دفاعی و ناخوشایند افکار خودتون رو با همسرتون درمیان بگذارید و از خود همسرتون بخواهید راه حل هایی که به ذهنشون میرسه رو مطرح کنند تا باکمک هم و توافق بتوانید برای خود حریم مشخص کنید .

ولی بخاطر داشته باشید لحن بیان به شدت تاثیر گذار است .

در ابتدای کلامم حتما بگویید از آمدن خانواده همسرم به منزلمون خیلی خوشحال میشم اما زمانی که خودمون باشیم .

فقط برای اینکه رابطه مون بدون حاشیه و دلخوری پیش بره به نظر شما چطوره یه سری مرزهایی را داشته باشیم .

پس ازت خواهش میکنم هم فکری کن که به زندگیمون کمک کنه و با گفتگو و رعایت اصولش سعی کنید به توافق دوجانبه برسید .

پایدار باشید 🌹🍃🌹

تجربه شما

عزیزم بین تمام مشکلاتی که خوندم مشکل شما برام درد آورتر بود کاملا درکت میکنم و تنها میتونم بگم امیدوارم خداوند کمکت کنه ازش کمک بخواه و سعی کن دلت را بزرگ کنی تا بدون آسیب کمتر این دوران را بگذرونی