استفاده از عنبرنسارا در دوران بارداری

سلام وقت بخير، ميخواستم بدونم دود عنبر نسار در بارداری ضرر داره يا نه، من ميخواستم برای  عفونت مثانه استفاده كنم، البته دكتر رفتم و سفالكسين تجويز كردن اما من ميخوام از عنبر نسارا هم استفاده كنم ممنون ميشم راهنمايی كنيد

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز برای درمان عفونت ادراری بهتر است طبق دستور پزشک معالج خود از قرص سفالکسین استفاده کنید مصرف مایعات را افزایش دهید وزود  به زود ادرار خود را تخلیه کنید تا عفونت از طریق ادرار دفع شود موفق باشید.