عکس رنگی و نزدیکی

با سلام

خداقوت

من برای یکشنبه 97/5/14 نوبت عکس رنگی دارم بنا به اصرار زیاد شوهرم نزدیکی محافظت نشده داشتم دو سال هست که جلوگیری نمیکنم بهم گفتن نزدیکی نداشته باش، آیا مشکل پیش میاد؟

سوال دوم اینکه به من هیچ دارویی ندادن که قبل از عکس برداری بخورم و هیچ بررسی نشدم که آیا عفونت دارم یا نه، چیکار کنم؟ آیا لازمه آنتی بیوتیک بخورم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر نزدیکی داشتید تاریخ عکس را جابجا کنید. بهتر است قبل از انجام عکس مریض معاینه شود و تست پاپ اسمیر انجام دهد و در زمان انجام عکس مصرف مسکن و آنتی بیوتیک الزامی است. روز خوش