خیانت همسرم را فراموش نمیکنم

سلام روزتون بخیر

من همسرم بهم خیانت کرده دو سال پیش. همه چت ها و حرفاش رو هم خوندم و واقعا شکستم . روزهای سختی داشتم تا بهش گفتم  قصد طلاق کردم . اونم هرطوری بود منو راضی کرد و خلاصه حرفهای همیشگی مردا که اشتباه کردمو. گذشت و گذشت تا امسال متوجه شدم رابطه جنسی هم داشته . خیلی قلبم شکست . نابود شدم نابود. ولی به روش نیاوردم.

مدام بهش سرکوفت میزنم بابت یه چیز بی ربط یا یه لحظه خوبم یه لحظه یادش میفتم و باز داغون میشم. کار درست چیه باید چیکار کنم . از بس تو خودم ریختم روانی شدم. اگه بگم که قبحش میریزه . نگم هم که... دوتا بچه دوساله دارم .

شرایط طلاق ندارم پس انداز ندارم . حامی ندارم . دلم از خانواده خودمم خونه . از شوهرمم بگم جدای خیانتش . مرد خانواده دوستیه . هر چی بگم گوش میکنه و واسمون انجام میده . به فکر خانوادمه و الان نیاز مالی دارن بیشتر از من به فکرشونه و کمک میکنه . بهم زیاد ابراز احساسات میکنه همیشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم. خیانت جراحت عمیقی ایجاد میکنه و درد و رنجت قابل درک هست. خدا رو شکر که همسرت اصلاح شدن و الان به روال عادی برگشتن. نمیدونم از کجا تونستی جزئیات اون رابطه رو بفهمی و چقدر اطلاعاتت واقعیه. ولی بعد از خیانت باید امکانی فراهم بشه تا رنجشها و دل شکستگی ها ابراز بشن و بقول معروف دلت با ایشون صاف بشه. الان هم دیر نشده. به روانشناس متبحر مراجعه کن تا کمکت کنن و خشمها رو در شرایط مناسب و سازنده بیرون بریزی. ادامه خودخوری و بهانه گیریهای بی ربط، کم کم ایشون رو هم عصبی و دلسرد میکنه و چرخه ی معیوب زناشویی ایجاد میکنه. از سن بچه ها و زمان خیانت برمیاد که این اتفاق تلخ در دوره ی بارداری شما رخ داده که احتمالا روابط زناشویی در اون دوره شرایط خاصی داره و خودت هم در شرایط خوبی نبودی. با کمک متخصص روزهای خوب گذشته رو احیا کن. هیچ مردی نمیتونه مثل همسرت پدر خوبی برای بچه ها باشه‌. به همسرت فرصت دوباره ای برای جبران بده.