خارش آلت تناسلی در پسر 4 ساله

با سلام

پسرم 4 سالشه . الان مدتیه که سر آلت تناسلیشو میخارونه . بردم دکتر سونو و آزمایش ادرار داد همگی سالم بودن خدا روشکر و مشکلی نداشت . ولی کماکان مشکلش پابرجاست . البته به تجویز دکتر پماد هیدروکورتیزون و کلوتریمازول هم زدیم ولی بی فایده بود . ممنون میشم راهنماییم کنید که چیکار باید انجام بدم تا خوب شه . خودش هم خیلی از این بابت ناراحته و اذیت میشه.

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام

در صورت نرمال بودن آزمايشات و معاينات كودک احتمال خارش عادتی وجود داره

توی اين سن شايع هست وقتی اين كار رو انجام ميده حتماً با يک چيزی مشغولش كنين تا حواسش از اين پرت بشه، به مرور زمان برطرف ميشه و پوستش هم نبايد خشک بمونه با كرم های بدن چرب نگه داريد.