سلام خانم دکتر زارع پور. من 27 سالمه و دو ساله ازدواج کردم و دو ماهه اقدام به بارداری دارم و تنبلی تخمدان هم دارم ولی هر ماه پریود میشم. 25 تیر رفتم دکتر که ایشون متفورمین به من دادن و من استفاده کردم پریودمم 12 مرداد بود ولی از 31 تیر لکه بینی قهوه ای داشتم تا 5 مرداد که کمی خونریزیم بیشتر شد تا الان که 11 مرداد هست قطع نشده ولی کمتر شده ولی این خونریزیها اصلا شبیه پریود نیستند خواستم ببینم میتونه از قرص باشه. ممنون میشم اگه جواب بدین.

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام ربطي به قرص ندارد هم ازمايش خون بارداري هم سونو كنيد