سلام دخترم از يک ونيم ماهگی ديگه سينمو نگرفت هر چی سعی كردم نشد من تا حال بهش شيشه نداده بودم اما وقتی دادم شيشه رو گرفت اما سعی كردم بهش شيشه ندم و توو خواب بهش شير دارم طفلی توو بيداری خيلی گشنگی كشيد منم رابط سينه گذاشتم و سينمو قبول كرد اما حالا بدون رابط شير نمی خوره حتی توو خواب همش سينم از دهنش ول ميخوره به نظرتون اشكال داره هميشه با رابط بهش شير بدم؟

الان دو ماه و بيست روزشه وزنشم پنج كيلو هفتصد گرمه

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٠ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

معمولاً توصیه میکنیم مادران محترم از اینگونه موارد استفاده نکنن مگر اینکه واقعاً اجبار و الزام پیش بیاد. آغاز شیردهی با رابط سینه 2 عارضه مهم رو به همراه میاره:

1- کاهش میزان شیر مادر و نهایتاً خشک شدن سینه های مادر

2- عدم تمایل کودک به بازگشت به سینه مادر.

متاسفانه در بسیاری از موارد مشاهده میکنیم که نهایتاً تغذیه کودک به سمت شیرخشک میرود. خیلی اوقات دلیل اصلی شیرنخوردن کودک از سینه مادر به دلیل فرورفتگی نوک سینه است که با برخی روش ها و تمرین ها امکان رفع اون تا حد زیادی انجام پذیر هست (با ماساژ و یا با سرنگ). به هر حال با توجه به کم بودن سن کودکتون توصیه میکنم با صبر و حوصله سعی کنید روند تغذیه کودکتون رو به شکل طبیعی در بیارید

با احترام