بدرفتاری و پرخاشگری پسر 23 ساله

سلام لطفا کمکم کنید چیکار کنم؟ 40 ساله هستم و پسرم 23 ساله سربازه از اولش هم جرات نداشتم نصیحتش کنم تا بخوام چیزی رو بهش بفهمونم عصبانی میشه الان باباش بهش گفت دهنت بوی سیگار میده منم ناراحت شدم بهش گفتم خجالت بکش بدبخت میشی نکن اینکارو تو که همیشه میگفتی کاره اشتباهی است سیگار حالا چرا دهنت بو میده؟ پسرم گفت من قلیون فقط میکشم سیگار نیست  من گفتم بابات اشتباه نمیکنه بوی سیگاره عصبانی شد زد تو دیوار تو سر منم زد😢 من چیکار کنم چجوری اشتباهشو بهش حالی کنم دختر بازی میکنه بهش میگم گناه نکن میگه نه نیست ولم کن چرا گیر میدی نمیتونم کنترلش کنم کمکم کنید لطفا حتی یبار یواشکی با مشاوره حرف زدم تلفنی پسرم فهمید و با مشت زد تو دیوار دستش ترک خورد حسابی عصبانی شد از کارم بگید چیکار کنم با این پسر مغرور فقط حرف خودش میگه درسته برادری داره 18 سالشه اون برعکسه پسر اولیم زیاد رفیق داره بیرون میره دارم دیوانه میشم😔😢

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم. نگرانی مادرانه ی شما در مورد پسرتون قابل درک هست. ولی روش ابراز این نگرانی باعث عکس العمل منفی پسرتون میشه‌. در قضیه ی سیگار پیامِ رفتار شما و همسرتون بی اعتمادی به پسرتون هست. شما با یک جوان طرف هستید. برخوردهای هیجانی مشخصه ی یک جوان هست. نباید اونقدر تحریکش کنید که احساس کنه قبولش ندارید و عکس العملهای خشن نشون بده‌. در بعضی کشورها پسر در سن ۱۸ سال کاملا مستقله. الان شما در رفتارهای جرئی پسرتون کنکاش می کنید. ازش انتقاد می کنید و با اصرار میخواهید اعتراف هم بگیرید‌. بخش مهمی از تربیت تغافل هست: یعنی خود رو به ندیدن زدن‌.

قدم اول افزایش صمیمیت و رابطه عاطفی هست. خود ما هم فقط از کسی حرف شنوی داریم که دوستش داشته باشیم و قبولش داشته باشیم. قدم بعد تذکرات کوچک و اجازه دادن برای آزمون و خطا و کسب تجربه است. نکته مهم محبت بی قید و شرط هست. پسر شما باید بدونه هرچه باشه محبوب والدینش هست و در هر شرایطی آغوش والدین و کانون خانواده به روش باز هست. الان برای تربیت دیر هست. فقط وقت ارتباط عاطفی و مراقبت و هدایت از دور هست.