بی محبتی و بی احترامی خانواده همسرم

با سلام.

لطفا منو راهنمایی کنید، خونواده شوهرم به دلایل واهی مخالف ازدواج من و همسرم بودن، منو همسرم رابطه مون خوبه، ولی مادرش از اول سعی داشت با پیامهاش بین همسرم و من و خانواده م رو خراب کنه، در صورتی که من باهاش رفتار محترمانه ای داشتم و هیچ وقت جواب متلک و کنایه هاشون رو نزدم، خیلی هم بهشون محبت کردم و احترام گذاشتم، خودشون خیلی از مسائل و حرفاشون رو ازما مخفی میکنن، در حالی که من بعد از سونوگرافی ،حاملگیم رو اعلام کردم بهشون ،شاکی شدن که به ما نگفتن ... و کلی تو دوران حاملگی ،خودم و همسرم رو آزار دادن با پیامها و حرفاشون... قطع رابطه کردیم تا وقتی بچه 4 ماهه شد، من پیشقدم آشتی شدم ولی خانواده اش رفتار درستی با منو شوهرمو بچه نکردن و پدر و مادرم رو باعث جدایی پسرشون و قهرا عنوان کردن! در صورتی که رفتار خودشون مسبب قهرها شده بود، من که باعث آشتی بودم باهام بدرفتاری کردن (شهرهامون دور از هم هستیم) الان هم فقط با شوهرم تماس میگیرن یا پیام میدن... الان باید شوهر من برای اینکه اونها رو مجاب کنه احترام مون رو نگه دارن چیکار کنه؟ من مثل خودشون بی محلی کنم یا به رفتار محبت آمیز و اشتباهم که خوبی بیش از حد بوده ادامه بدم؟ شوهرم چطور اونها رو مجاب به رفتار درست کنه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل شاغل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .
دوست عزیز به شما تبریک می گویم که بعد از این همه بی احترامی شما احترام آنها را نگه داشتید و باعث آشتی شدید و بدانید همین احترام ها باعث شده که شوهر شما هم به شما احترام بگذارد و رابطه خوبی با هم داشته باشید . چون این را بدانید که همسر شما قبل از اینکه همسر شما باشد پسر آن خانواده است و در هر شرایط خانواده او برایش محترم است .
توصیه من به شما عروس خوب این است که اصلا دنبال مجاب کردن کسی نباشید و بگذارید همین ارتباط در همین حد خود بماند . وقتی آنها به پسرشان زنگ می زنند و پیام می دهند پس دیگر از شما هم انتظار ارتباط بیشتر ندارند و چو ن شما از هم دور هستید دیگر نگران نباشید چون همسر خوبی دارید و همراه شما هست . فقط هیچ وقت و به هیچ عنوان به خانواده همسرتان بی احترامی نکنید و بگذارید همین احترام بماند .
موفق باشید .