سلام وقت بخير من خانم ٣٢ ساله هستم تقريبا سه ساله ازدواج كردم و يک سالی هست كه با همسرم رفتيم زير يک سقف، از وقتی رفتيم سر زندگی خودمون همسرم منو خيلی تنها ميزاره ميره مسافرت و يا ميره راه دور كار ميكنه، ما حومه تهران زندگی ميكنيم و خانه پدرشوهرم مازندران و همسرم در ماه شايد ٥ روز كنار من باشه و اكثرا ميره خونه پدرش من از اين وضعيت خسته شدم الانم من ٧ ماهه باردارم و بايد همسرم در اين روزها كنارم باشه اما اينو درک نميكنه من چيكار كنم تا همسرم بهم بيشتر توجه كنه و منو در اين شرايط سخت تنها نزاره لطفا راهنمایی كنيد ممنونم از شما

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ممنون ازاینکه ما را انتخاب کردید .
دوست عزیز آیا قبل از اینکه ازدواج کنید هم همین سردی و بی مسئولیتی را داشت در رابطه یا بعد از ازدواج پیش آمده ؟
اگر این مشکل از اول بوده که این انتخاب خودتان بوده و این راپذیرفتید و خودتان قبول کردید و شاید گفتید ازدواج کنید درست می شود .
ولی اگر بعد از ازدواج این طور شده باید رابطه خود را بررسی کنید و ببینید چه رفتارهای باعث شده که نسبت به خانه و شما آنقدر سرد و بی مسئولیت باشد . حتما با او صحبت کنید تا بتوانید به رابطه خود کمک کنید . او باید بداند که اول اینکه همسر شما و قرار چند وقت دیگر یک پدر شود . و باید تمام این مسئولیت ها را بپذیرد .
حتما با یک مشاور حضوری صحبت کنید تا مشکلاتتان ریشه یابی شود .
موفق باشید .