احساس غم و استرس داشتن

سلام

من ۲۹ سالمه و دوساله ازدواج کردم. از بچگی به شدت خجالتی و گوشه گیر و آروم بودم. تقریبا از دوران دبیرستان نشاط من به کل از بین رفت. و یه استرس شدیدی همیشه همراهم بود. با اینکه توی زمینه تحصیلات نسبتا موفق بودم ولی همیشه احساس خجالت و استرس شدید داشتم. تو دوران دانشگاه و بعد از اون کمی از شدت خجالت و استرسم کاسته شده ولی همیشه غمگینم و دلیل این غمگین بودن رو نمیدونم. یه مدتی باشگاه رفتم خودم ورزش کردم ،سحرخیزی کردم تو دوره های شکرگزاری شرکت کردم کتاب های ۴ اثر فلورانس و راز رو خوندم . کتاب های اعتماد به نفس . ولی هیچ تاثیری نداره

اصلا شبها نمیتونم بخوابم. به خودم  ۴۸ ساعت بی خوابی دادم تا خوابم تنظیم بشه ولی نشد. تقریبا بین ۸ صبح تا یک بعدازظهر خواب عمیق دارم. خیلی کم اشتها و بی حوصله هستم. هیچ چیزی روی من تاثیر مثبت نداره انگار. هیچ وقت از ته دل خوشحال نیستم . نمیدونم باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
خوب به نظر میاد شما دچار اضطراب اجتماعی هستید البته برای تشخیص گذاری نیاز به بررسی بیشتر هست و این دوری از جمع شمارو به سمت افسردگی برده و این احساس غم از افسردگی نشات میگیره به شما توصیه می کنم بایک متخصص همراه بشید تا این دو مورد در شما بررسی بشه البته کارهای که انجام دادید خوب بوده اما درمانی نبوده با مراجعه می تونید بر این دو غلبه کنیدو زندگی راحتی رو داشته باشید