پس گرفتن سفته ضمانت کار

سلام

من سال ۹۴ تو یک شرکت خصوصی تولیدی بازرگانی از دی ماه شروع به کار کردم

اون موقع برای استخدام از من ۳۰ میلیون سفته سفید امضا گرفتن.

تو قرار داد هم اصلا قید نشد‌‌.

یعنی این سفته ها هیچ جا حتی تو سیستم حسابداری شرکت ثبت نشد.

۱۱ ماه بعدش من از شرکت استعفا دادم به صورت شفاهی.

قرار شد واسه تسویه حساب باهام تماس بگیرن

ولی نگرفتن

دوماه بعدش هم شرکت کلا منحل شد.

کارفرما هم منو بلاک کرد.

من دو میلیون و هفتصد طلبکارم که برام مهم نیست .

کارفرما رو پیدا کردم و گفتم باهام تسویه کنه تهدید کرد که سفته ها رو میزاره اجرا.

الان من تقریبا دو ساله همش نگرانم.

باید چیکار کنم‌!؟

راه حل قانونی داره؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. فرستادن اظهار نامه برای کارفا و اخطار به ایشان مبنی بر امانی بودن سفته ها نزد ایشان

2. دادخواست استرداد لاشه سفته ها به طرفیت شرکت و کارفا در محاکم دادگستر

3. دادخواست مطالبه طلب تان از طریق شورای حل اختلاف و تقاضای تامین خواسته و توقیف حساب یا خودرو طرف مقابل

4. ناگفته نماند اثبات مواردی که ذکر کرده اید بر عهده شما هست و حداقل باید رسید داشته باشید که تحویل داده اید و شماره سفته ها حتما باید قید شده باشد و یا حداقل با دو نفر شاهد بتوانید موضوع رو اثبات کنید.

موفق باشید