صاف بودن پشت سر نوزاد

با سلام نوزاد من ٣ ماهش هست و احساس ميكنم كه كمى پشت سرش صاف شده و اينكه اگه به پهلو بخوابونمش مدام بيدار ميشه و گريه ميكنه و نميخوابه چكارى ميتونم انجام بدم و تا چند ماهگى سر نوزاد شكل ميگيره ممنون

اطلاعات تکمیلی

وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز برای شکل گیری مناسب سر نوزاد باید حتما نوزاد را به جهات مختلف نیز بخوابانید یعنی گاهی به راست و گاهی به چپ.و همیشه صاف نخوابانید.حتی حین شیردهی و در آغوش گرفتن نیز می توانید به نحوه خوابیدن توجه کنید.
بهترین اقدام معاینه توسط پزشک است تا در صورت صافی پشت سر راهنمایی کنند.