پرخاشگری و عصبانیت های نوجوان

با سلام خدمت شما خانم دکتر عزیز

برادر 17 ، 18 سالم یه مدته خیلی زود عصبی میشه و پرخاشگری میکنه جوری که خودشم فوری پشیمون میشه و میاد معذرت خواهی و ببخشید ببخشید که مخصوصا نبود

خیلی پسره مهربونیه ولی کلا و جدیدا خیلی بیشتر بی حوصله است تا موزیک میزاریم میگه کم کنید صدای تلویزیونو کم کنید حرف نزنید  تا مامانم کوچکترین اعتراضی میکنه با داد و بیداد جواب میده و در برابر هر حرفی مقاومت میکنه  .خواب شب خیلی کم داره اغلب تا نزدیکه صبح در حال دانلود و دیدن فیلمه و بهش که چیزی میگیم یا مگه به من چکار دارید یا میگه خوابم نمیبره دست خودم نیست.خودش خسته شده همش به مادرم میگه مامان نمیدونم چرا بی حوصله و عصبی شدم .تازه وارد دانشگاه شده و از مهر میره.فعلا تو خونه ست و فرزند آخره

ممنون میشم نظرتونو راهنماییاتونو بدونم که واقعا درمانده شدیم

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت مرد شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام خدمت شما

باید بگویم اگر سابقه ای از رفتارهای مشکل زا و پرخاشگرانه، افسردگی در برادر شما وجود ندارد و فقط محدود به این دوره است، می شود جزء واکنشهای زودگذر تلقی کرد که با توجه به شرایط او و بی برنامه بودن، بوجود آمده و با شروع سال تحصیلی و هدفمندی عملکرد پایان می پذیرد. اگر این گونه باشد جایی برای نگرانی نیست و در این مواقع تشویق به انجام فعالیتهای جسمانی و ورزشی مثل شنا، دویدن، دوچرخه سواری موجب بهبود خلق می شود.

در صورتیکه این واکنش ها الگوی تکراری از رفتار اوست، به روانشناس مراجعه کنند.

موفق باشید