تغذیه و افزایش وزن

سلام من متاهل هستم وزنم ۴۲ قدم ۱۵۵ هست قصد دارم چاق بشم ولی نمیتونم زیاد غذا بخورم با ترشی غذا زیاد میخورم درواقع اشتهام باز میشه اما بدون ترشی میل به غذا ندارم  شربت اشتها آور باریج هم گرفتم ولی موثر نبود.و صورتم خیلی لاغر هست.

 آیا وزنم نرمال هست یا نه ؟

اگه میشه یک دارویی یا راهی معرفی کنید تا وزنم زیاد بشه و اینکه صورتم تپل تر شه .

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه

با سلام

رژيم افزايش وزن يک پروسه پلكانی ميباشد، حتما يک چكاب كامل خون و تيروئيد انجام دهيد ميتوانيد از طريق پيج بنده رژيم افزايش وزن دريافت كنيد