سلام من الان ۲ ماهه باردارم یعنی هفته بعد ۲ ماه کامل میشم اونم از روز آخرین پریودم میگم یه مدته بدجوری بزاق دهنم زیاد شده خیلی اذیتم میکنه همش باید آب دهنم رو خالی کنم به دکترم گفتم ویتامین ب ۶ داد که اونم اثری نکرد خواهش میکنم اگه راهی میدونین بهم بگین من از این وضعیت خلاص شم هر جا میرم سطل آشغال باخودم میبرم از سر ناچاری نمیتونمم قورتش بدم حالم رو بد میکنه... .

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام خانمی. این دیگه از مشکلات مادر شدنه و نوعی ویار محسوب میشه که در بعضی افراد اتفاق میفته. با افزایش هفته های بارداری وضعیت بهتر میشه . ویتامینتون رو حتما ادامه بدید و قطع نکنید.