باسلام و خسته نباشید نوزاد ۴ ماهه ای دارم که از ده روزگی فیشر نوزادی دچار شد و رفته رفته هر ۴ طرف مقعد رو گرفتار کرد متاسفانه من فکر نمیکردم این هم یه نوع بیماریست و از اینترنت پی به بیماری نوزادم بردم زود اقدام درمانی نکردم کرم آنتی فیشر باریج رو هر ۱۲ساعت میزدم خیلی خوب بود و دردشو کمتر میکرد اما فیشر ها جوش نخوردن بردم دکتر تریا مسیلونون تجویز کردن نمیدونم خوب میشه یا نه ؟ فکر کنم نوزادم از اسهال زیاد اینطوری شد آخه بخاطر دل درداش از هفت هشت روزگی کدی لاکت میدادم اما هر ساشه پنج روز طولش میدام تا بهش بدم با آب جوش یک سی سی قاطی میکردم صبح و شب میدادم ممکنه بخاطر این بوده باشه اسهال طولانی و پارگی مقعد؟خیلی هم حساسیت داره مدام چشماشو بینیش رو میماله و اکثر اوقات صبح ها بینیش بنده البته خودم هم آلرژی فصلی دارم اسطوخودوس مصرف میکنم خواهشا راهنماییم کنیدخیلی نگرانم اینترنت خوندم اگه طولانی بشه و درمان نشه کار به جراحی میکشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام با توجه به طولانی شدنش بهتره یک فوق تخصص گوارش کودکان ببینه