کنترل و درمان آفت دهان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 170 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام من الان مدتیه همسرم مرتب دچار آفت دهان میشه که سفید رنگ هستن و دچار سوزش میشه و بعد چند روز خوب میشه من طبق مطالعاتی که کردم آفت دهان مسری و قابل انتقال نیست ولی همسرم معتقده بعد از بوسیدن من دچار آفت دهان میشه یعنی ممکنه به بزاق دهان من حساسیت پیدا کرده باشه یا از من گرفته باشه من چند باری آفت زده دهانم ولی هیچ موقع دچار تبخال نشدم قبلا این مشکلو نداشتیم الان مدتیه این جوری شده و کاملا مشخصه آفته و تبخال نیست من چه اقدامی انجام بدم آیا دهان شویه استفاده کنم تاثیر داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک

آفت دهان به هیچ عنوان قابل سرایت نیست در ضمن درمان خاصی هم نداره فقط برای تسکین اون میتونین از دهانشویه استفاده کنین

تجربه شما

دهان شویه هم خوبه. مصرف گرمیجات رو یکم کم کنید. مسواکتون رو داخل دستشویی نگذارید. ویتامین ب استفاده کنید. پیاز بیشتر بخورید و در نهایت برای درمان آفت از آفتین ژل استفاده کنید