سلام . من 17 سالمه و پاهای پرانتزی دارم اینو هم معلم ورزشم تشخیص داد و گفت خیلی پاهات پرانتز وقتی هم که یکم زیاد راه میرم پاهام درد میکنه یا وقتی میدوم مچ پام درد میکنه راه درمان پای پرانتزی چجوریه و یا اصلا راه درمان داره با ورزش میشه با چه ورزش هایی؟ ممنون میشم توضیح بدین

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

انجام ورزش های كششی و تقويتی ميتواند تا حد زيادی كمک كننده باشد. بهتر است تحت نظر يک فيزيوتراپيست قرار بگيريد تا با آموزش ورزش ها و توصيه های لازم ، هم پيشگيری و هم درمان صورت بگيرد. همچنين ممكن است لازم باشد از كفش و زانو بندهای مخصوص استفاده كنيد.

حتما اقدام فرمائيد.

موفق باشيد