درمان زود انزالی همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 493 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام . همسرم زود انزالی داره اوایل برام مهم نبود ولی الان خیلی اذیت میشم و سرد شدم نسبت به رابطه نمیدونم چیکار کنم تا حالا هم بهش چیزی نگفتم ناراحت نشه لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
زودانزالی مردان یک اختلال شایع و کاملا قابل درمان است . در اولین فرصت با ملایمت و نرمی موضوع را با همسرتان در میان گذاشته و جهت درمان زود انزالی به یک روانپزشک مراجعه فرمایید . در این خصوص هم تکنیک های غیر دارویی خاص و هم درمان‌های دارویی خوب و بسیار موثری وجود دارد که مشکل را براحتی حل خواهد کرد . اصلا نگران نباشید و زودتر موضوع را با همسرتان مطرح کنید .

تجربه شما

سلام. تعداد رابطه رو بیشتر کنین. هر وقتم داشت ارضا میشد سر آلت رو محکم فشار بده و ذهنش رو منحرف کنه بعد از چند ثانیه دوباره شروع به عشقبازی کنه