مشاوره تحصیلی برای تغییر رشته

سلام. من هنرستان خوندم و دیپلم گرفتم. الان میخوام پیش انسانی بخونم و برم دانشگاه که روانشناسی بخونم. ولی دانشگاه دولتی نمیتونم برم و دانشگاه آزاد خیلی گرونه. پیشنهاد شما چیه؟ دانشگاه پیام نور چطوره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزيزم ، اگه فكر مى كنين مى تونين با تغيير رشته موفق تر باشيد خيلى هم عالى ، البته پيام نور هم خوبه ولى براى شما كه میگيد دادن شهريه براتون سخته اين هم خيلى تفاوتى با دانشگاه آزاد نداره، بهتره در  اين مورد بيشتر تحقيق كنيد . موفق باشيد