با سلام و عرض احترام .

دختر من ۱۳ ماهشه اصلا تلاشی برای ایستادن نمیکنه مثلا بخواد از جایی بگیره تا بلند بشه.

وقتی هم من بلندش میکنم تا بایسته اصلا پاشنه ی پاشو زمین نمیزاره فقط روی پنجه ی پاش می ایسته و اینکه اصلا چیزهایی که یادش میدم رو انجام نمیده. به صدا سریع واکنش نشون میده بغل همه حتی غریبه هام میره ارتباط چشمی هم داره ولی نمیدونم چرا انجام نمیده کارایی که یادش میدم رو😢😖 روزی هزار بار میگم بای بای کن بگو مامان بابا اصلا انگار نه انگار. نگاهم میکنه میخنده مشغول کار خودش میشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام.این مساله نیاز داره که حتما و حتما هرچه سریعتر با پزشک نورولوژیست اطفال( فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان) مشورت بشه
مخصوصا اگر کودک شما نارس دنیا اومده،یا موقع تولد دچار کمبود اکسیژن شده باشه.
بهرحال مساله ای مهم هست نیاز به پیگیری پزشکی یا درصورت نیاز کاردرمانی داره.