شیطنت و پرخاشگری کودک 4 ساله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 588 بازدید 1 تبادل تجربه

با عرض سلام و خسته نباشید. من یه پسر دارم ۴ ساله و یکی ۶ ماهه پسر بزرگم خیلی عصبی و پرخاشگر و لجبازه و خیلی هم شیطونه خیلی اذیتم میکنه اینقدر اذیتم که واقعا دست خودم‌ نیست میزنمش و این رفتارم باعث میشه که به مرگ فکر کنم جوری که میگم اگه من نباشم شاید بهتر باشه براش آخه خیلی میزنمش برادرشو خیلی عذاب میده هرچی هم میگم‌ نکن نزن فایده نداره چیکارش کنم تو رو خدا کمکم کنین نمیدونم چیکار کنم خیلی خستم از زندگی

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

سلام خدمت شما مادر گرامی

ابتدا باید عرض کنم پرخاشگری و لجبازی تا حدودی رفتار طبیعی کودکان در این سن برای جلب توجه دیگران و رسیدن به خواسته هایشان است و به نوعی با این رفتار خواهان جلب توجه بیشتر شما و اطرافیان می باشد.

مطمنا با توجه به دنیا آمدن فرزند دوم، بیشتر وقت و انرژی شما معطوف به فرزند دوم شده که این مساله باعث آزاد پسر اول شما شده است. در ضمن با توضیحاتی که بیان کرده اید به نظر کم حوصله بودن شما (بیان فرمایش خود سرکار خسته از زندگی و آرزوی مرگ خودتان ...) و برخورد فیزیکی با ایشان باعث تشدید رفتار پرخاشگرانه در کودک شده که اگر این روند ادامه دار شود، رفتار کودک در خصوص پرخاشگری و لجبازی تشدید خواهد شد.

لذا بطور خاص قبل از هر اقدامی در خصوص کاهش پرخاشگری در کودک پیشنهاد می کنم در رفتار خودتان تجدید نظر کنید و شرایطی را جهت آرامش خود فراهم کنید و صبورانه تر در این خصوص با هر دو کودک رفتار کنید زیرا رفتار پرخاشگرانه کودک بازتابی از رفتار شما می باشد. در ضمن توجه داشته باشید که تحت هیچ شرایطی کودک را بخاطر پرخاشگری و خشونت تنبیه نکنید

همچنین سعی کنید موقعیت ها و فضاهایی را که منجر به پرخاشگری در کودک می شود را شناسایی کنید، سپس بر روی این موقعیت ها کنترل و نظارت بیشتری داشته باشید تا آن فضا منجر به خشونت کودک نشود. و در نهایت وقت بیشتری را برای فرزند اول در نظر بگیرید، که در این خصوص می بایست همسر شما، همراه شما باشد.

شاد باشید و ایام بکام

تجربه شما

ممنونم از مشاوره شما