سلام. مشکل سیستم ایمنی دارم هفته ۱۹ بارداری ام باید ivig استفاده کنم به خاطر استراحت مطلق بودن نمیتونم برم تهران. آبادان هم دکتر خوب نداره دکتر اینجا میگه روزی ۲۰ میلی گرم یعنی ۴ تا ویال ۵۰۰ گرمی تا ۵ روز بزنم آیا این دوز زیاد منطقیه؟ وزن ام ۵۱ کیلو هستش

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
طبق نظر پزشکتان اقدام کنید. با توجه به شرایطتان و براساس آزمایشات این دوز تعیین میشود. پس نگران نباشید. روز خوش